Peipsi ja Võrtsjärve kalanduspiirkondade arendamine läbi koolituseja Šotimaa näite

KUTSE

 

MTÜ Peipsi Kalanduspiirkonna Arendajate Kogu ja MTÜ Võrtsjärve Kalanduspiirkond ja on algatanud koostööprojekti Peipsi ja Võrtsjärve kalanduspiirkondade arendamine läbi koolituse ja Šotimaa näite“, mis on kaasrahastatud EMKF meetme „Koostöötegevused“ raames.

 

Koostööprojekti „Peipsi ja Võrtsjärve kalanduspiirkondade arendamine läbi koolituse ja Šotimaa näite“ raames korraldatakse 23-24.03.2017 tootearenduse ning turustamise teemaline koolitus Eestis ning 19.05 – 26.05.2017 õppereis Šotimaale, Dumfries & Galloway, North East Scotland (NESFLAG) ja Firth of Forthpiirkondadesse. 

Koostööprojekti eesmärgiks on saada nii teoreetilisi kui praktilisi teadmisi tootearenduse ja turustamise alal ning tutvuda Šotimaa kalanduspiirkondade ettevõtmistega, et teada saada, kuidas toimib kalandusega seotud toodete ja teenuste turundamine ja kauplemine ning traditsiooniliste oskuste „ärakasutamine“ müügitöö korraldamisel, samuti kuidas on korraldatud ettevõtjate, omavalitsuste ja organisatsioonide vaheline töö ja koostöövõrgustike toimimine.

SIHTGRUPP: MTÜ Peipsi Kalanduspiirkonna Arendajate Kogu 20 liiget, sh igast organisatsioonist max. 1 esindaja.

NB! Teoreetilise koolituse läbimine Eestis 23-24.03.2017  on eelduseks Šotimaaõppereisil osalemiseks.

KULUD: Koolituse kulud kaetakse 80% ulatuses Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi poolt. 20% kuludest on osavõtjate kanda.

Eeldatav 20% kulu ühe osavõtja kohta on ca 350 eurot, mis tuleb arve alusel tasuda peale registreerimise kinnitust. Kuna kõik kulud tuleb tasuda enne projekti teostamist, tuleb osalejatel täiendavalt arvete alusel eelnevalt tasuda kõik Šotimaa reisikulud. Peale projekti läbiviimist ja PRIA-lt toetuse laekumist need summad tagastatakse!

Registreerimine kuni 20.03.2017 e-mail: pkak@pkak.ee

Info: Urmas Pirk

Telefon : 5175583

Scroll to Top