31. mail koolitus „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale. Toiduseaduse sätted”

K U T S E koolitusele


Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Maaülikooli avatud ülikooli ning Veterinaar- ja Toiduametiga korraldab Peipsi kalanduspiirkonna liikmetele teisipäeval, 31. mail koolituse „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale. Toiduseaduse sätted”.

Sihtrühm: Peipsi kalanduspiirkonna kalakäitlemisega (kalatoitude valmistamisega) isiklikus majapidamises tegelevad ja/või seda kavandavad rannakalurid ja kalandusettevõtjad (alles ainult 5 vaba kohta)

Eesmärk:
tutvustada teabepäeval osalejatele toiduseaduse, sh toiduhügieeni nõudeid ja riskihindamise tegureid (HACCP) kalakäitlemisel vastavalt kehtivatele õigusaktidele
Koolituse lõpus sooritatakse test, mille läbinule väljastatakse Eesti Maaülikooli tunnistus.

Lektorid, ajakava, lisateave, registreerumine (kuni 25.05.2015 kell 12.00) lingil  http://www.kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=727

Koolitus on registreerunud osalejatele tasuta.

Lisateave koolitusest ave.menets@ut.ee, koolitusspetsialist Ave Menets

Heade soovidega

Kalanduse teabekeskuse töörühm

Scroll to Top