Strateegia muudatusettepanekud

Peipsi Kalanduspiirkonna Arendajate Kogu üldkoosolekul 19.03.2019.a. arutati strateegia muudatusi, seda just tegevussuundade rahastamise ja eesmärkide täiendamise osas. Sellega seoses palume kõigil oma liikmetel kaasa rääkida järgnevates punktides:

  1. Sadamate tegevussuuna eelarve jäägi ümberjaotamine teiste nelja tegevussuuna vahel – esitada ettepanekud protsentuaalselt, kuna summa ei ole veel täpselt teada.
  1. a. Kalasadamate pidajatel, kelle on võimalus küsida kalasadamate uuendamise alt toetust (strateegia lisa 1.), palun esitage summad, millises määras soovite toetusi veel kasutada (kalasadama uuendamisel on abikõlblikud sellised tegevused, mis on seotud sadama infrastruktuuri taastamisega, sh vee, elektri, kütusega, jäätmete käitlemisega, keskkonnanõuetega, navigatsioonimärgistusega seotud süsteemid, seadmed või vahendid, püügivahendite hoiuruumi, kalurite olmeruumi ehitamine või parendamine ja kala maale toomiseks vajalikud seadmed ja vahendid, jäämasin ja jahutusseadmed esmaseks kala jahutamiseks. Külmhoone, laohoone, kala töölemise ja turustamisega seotud seadmed ja vahendid ei ole sellest tegevussuunast abikõlblikud, need on abikõlbulikud tegevused esimesest tegevussuunast).
  1. Juhul kui määratakse Maaeluministeeriumi poolt lisarahastus, siis milliste tegevussuundade ja nende eesmärkide täitmiseks see suunata.
  1. Muud strateegiat puudutavad muudatusettepanekud.

Muudatusettepanekuid ootame kuni 22.aprill 2019.a. e-kirjaga pkak@pkak.ee

Muudatusettepanekute koondi avaldame kodulehel pkak.ee hiljemalt 08.05.2019.a.

Järgmine üldkoosolek toimub 06. juuni 2019.a.

Scroll to Top