Kalanduse teabekeskus: kalasäilikute valmistamise õpiköök 28. märtsil Tartu Toiduakadeemias (Peipsi kalanduspiirkonnale)
Toimumisaeg: 28.03.2018 kell 11.00–15.00
Toimumiskoht: Tartu Toiduakadeemias Kastani 42 (I korpus III korrus)
Kalanduse teabekeskus korraldab kolmapäeval, 28. märtsil algusega kell 11 Tartu Toiduakadeemias kalasäilikute valmistamise õpiköögi Peipsi kalanduspiirkonna liikmetele.
Eesmärk: uute maitsete tutvustamine säilikute valmistamisel peamistest piirkondlikest püügikaladest
Metoodika: juhendaja näpunäidete toel 5-6 erineva säiliku valmistamine purki-vaakumisse-konservi
Juhendaja, retseptide autor: Tartu Ülikooli kohvik/lounge YliCooli looja ning peakokk Urpo Reinthal. Näpunäiteid jagab ka MTÜ Peipsimaa Kogukonnaköök eestvedaja Tauno Laasik.
Osalema on oodatud Peipsi kalanduspiirkonnas kalatoodete valmistamisega isiklikus majapidamises tegelevad ja/või seda kavandavad rannakalurid ja kalandusettevõtjad (kuni 20 osalejat).
Koolitus sisaldab tervituskohvi, energiapause ja osalejate käe all valminud kalasuupisteid ning on registreerunuile tasuta.
Registreerumine (kuni 19.03.2018 kell 12 või osalejate arvu täitumiseni pkak@pkak.ee)
Lisateave 5175 003, koolitusspetsialist Ave Menets
Korraldus on toetatud “Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014–2020 rakenduskava” meetme 1.3 “Teadlaste ja kalurite koostöötoetus” vahendites